Baterii Trojan USA

Fondată în 1925, Compania Trojan este cel mai important producător mondial de baterii cu ciclu adânc (deep cycle). Fie că vorbim de baterii inundate (cu electrolit), AGM sau GEL, Trojan a modelat lumea tehnologiei bateriilor cu ciclu adânc de descărcare prin mai mult de 85 de ani de experiență de fabricație a bateriei.

Odată cu inventarea bateriei mașinilor de golf în 1952, Trojan a devenit vârf de lance în dezvoltarea tehnologiei de baterii cu ciclu adânc. Compania Trojan domină si în prezent piața mondială a bateriilor cu ciclu adânc, acoperind aplicații pentru golf, utilitare, energie din surse regenerabile, transport, mașini de podea, nacele, platforme aeriene, maritime și vehicule de agrement.

Bateriile Trojan comercializate de REDRESOARE SRL sunt fabricate în SUA și înglobează cele mai noi tehnologii de producție ale companiei, precum :

– Trojan’s Grid Technology – tehnologia prin care se optimizează fluxul de curent, prin intermediul rețelei Grid, oferind o performanță excepțională a bateriei, reducând timpii morți și costurile totale de întreținere a bateriei Trojan,
– Maxguard T2 separator – prin această tehnologie bateriile Trojan păstrează canalele de acid deschise mai mult în timpul procesului electrochimic astfel încât se reduce riscul stratificării. Așadar Maxguard T2 Separator oferă bateriilor Trojan o durată de viață mai mare și costuri semnificativ mai reduse de întreținere.
– Alpha Plus Paste împreună cu T2 Tehnology, este combinația dintre o formulă de pastă cu densitate ridicată, dezvoltată cu precizie pentru a oferi performanțe remarcabile și tehnologia T2. Împreună cresc atât energia susținută cât și capacitatea în amperi oră (Ah) rezultând astfel o putere mai mare a bateriilor Trojan și o funcționare mai îndelungată pentru aplicația dumneavoastră.

Filter